Mèxic, Iguala

Identifiquen les restes d'un dels 43 estudiants desapareguts a Iguala

S'ha identificat l'ADN d'un dels estudiants desapareguts a Mèxic a partir de les restes d'ossos carbonitzats que es van trobar en una bossa enterrada a prop d'Iguala

RedaccióActualitzat

Els pèrits forenses han identificat les restes d'un dels 43 estudiants desapareguts a Iguala, a Mèxic. Es tracta d'Alexander Mora, de 21 anys.

La mostra s'ha obtingut d'una bossa de plàstic enterrada a prop de la població d'Iguala. A la bossa s'hi ha trobat cendra i petites restes d'ossos carbonitzats.  

Els fets van passar al setembre. Els 43 joves van ser capturats i entregats al càrtel Guerreros Unidos. Aquests s'haurien encarregat de matar-los i d'incinerar-los. La identificació de les primeres restes reforçaria aquesta hipòtesi.

La notícia ha coincidit amb una manifestació a Ciutat de Mèxic per demanar justícia. El pare de l'estudiant participava en la manifestació i ha anunciat que aquesta troballa no aturarà la seva lluita.

El ministeri mexicà de Justícia ha convocat per aquest diumenge una roda de premsa per donar detalls d'aquesta identificació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut