Barcelona

Iceta no plegarà encara que el PSC tregui menys diputats dels que té ara

El dirigent dels socialistes catalans ironitza i diu que es presentarà a les eleccions al Parlament del 2015 "i a les de l'any vinent també"

Actualitzat

Miquel Iceta no plegarà de primer secretari del PSC encara que el seu partit tregui menys diputats dels que té ara: 20 a la cambra catalana. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el dirigent dels socialistes catalans, que es presentarà a les primàries per ser elegit candidat a la Generalitat, s'ha refertit d'aquesta manera a les eleccions del 27 de setembre:

"Jo posaré el meu càrrec a disposició, naturalment. Però la meva idea és dirigir el partit fins al Congrés i al Congrés decidirem. Estic disposat a presentar-me a les eleccions aquestes i també m'atreveixo a dir: a les de l'any vinent també".

De cara a les eleccions municipals del maig, Iceta assegura que totes les esquerres haurien de fer un esforç per sumar. Sobre la marxa de les diputades Marina Geli i Núria Ventura al grup mixt, el primer secretari del PSC, afirma que primer les vol escoltar. Ha afegit que, si el procés de ruptura o separació arriba, haurà de ser dialogat i natural.

Anar al contingut