Madrid

George Lucas continuarà rendibilitzant "La guerra de les galàxies" amb nous DVD i una macrosèrie

Els seguidors de la "La guerra de les galàxies" estan d'enhorabona. George Lucas té diversos projectes entre mans per continuar explotant-la. Enguany, l'artífex de la saga de l'espai més famosa comercialitzarà en DVD les pel·lícules de la trilogia original tal com van ser estrenades el 1977, 1980 i 1983, sense els canvis de les edicions especials. Pel 2008, s'ha previst començar el rodatge d'una macrosèrie de 100 episodis d'una hora. El 2007, per celebrar el trentè aniversari de la projecció de la primera part, hi ha rumors sobre una reestrena de tota la producció en 3D.

Actualitzat
Des de fa uns mesos està disponible en DVD la trilogia original, però els més fanàtics no es cansen de demanar que es posi a la venda la mateixa versió que es va projectar per les grans pantalles. Aquest somni s'ha fet realitat. George Lucas ha anunciat que entre el 12 de setembre i el 31 de desembre d'aquest any, i només durant aquest període, editarà: "La guerra de les galàxies: Una nova esperança", "L'Imperi contraataca" i "El retorn del Jedi", cadascuna d'elles amb dos discos, un per a la pel·lícula original i un altre per a la remasterització que se'n va fer el 2004.

Aquí no acaben les sorpreses. El 2007 se celebra el trentè aniversari de la projecció als cinemes de la primera part. Molts fan càbales a internet per veure què passarà. Un rumor insistent parla de la reestrena en 3D de tota la sèrie. Sí que està clar, però, que pel 2008 hi ha previst l'inici del rodatge de 100 episodis per a una sèrie que recollirà els vint anys de creixement de Luke, perduts entre els episodis III i IV. No han donat gaires detalls sobre el contingut, però comptarà amb molts personatges nous i un caçarecompenses. També està prevista una sèrie d'animació, centrada en la guerra dels clons, entre els episodis II i III.
Anar al contingut