Ferran Adrià inaugura el premi Ferran Adrià durant la presentació d'un llibre sobre esferificacions i cuina tradicional

Barcelona (ACN).- El cuiner i doctor honoris causa per la UB Ferran Adrià ha presentat aquest dilluns el llibre del Catedràtic del Departament d'Enginyeria Química Claudi Mans 'Sferificaciones y macarrones. La ciencia en la cocina tradicional y moderna' a l'Aula Magna de l'Edifici Històric de la UB. La presentació ha servit per convocar la primera edició del Premi Ferran Adrià-UB, atorgat als millors treballs de recerca de batxillerat en l'àmbit de les ciències de l'alimentació, la nutrició, la cuina i la gastronomia. A la presentació també hi han intervingut el rector de la UB, Dídac Ramírez i el director editorial d'Edicions Ariel, Francisco Martínez.
Ferran Adrià inaugura el premi Ferran Adrià durant la presentació d'un llibre sobre esferificacions i cuina tradicional

Ferran Adrià inaugura el premi Ferran Adrià durant la presentació d'un llibre sobre esferificacions i cuina tradicional

Barcelona (ACN).- El cuiner i doctor honoris causa per la UB Ferran Adrià ha presentat aquest dilluns el llibre del Catedràtic del Departament d'Enginyeria Química Claudi Mans 'Sferificaciones y macarrones. La ciencia en la cocina tradicional y moderna' a l'Aula Magna de l'Edifici Històric de la UB. La presentació ha servit per convocar la primera edició del Premi Ferran Adrià-UB, atorgat als millors treballs de recerca de batxillerat en l'àmbit de les ciències de l'alimentació, la nutrició, la cuina i la gastronomia. A la presentació també hi han intervingut el rector de la UB, Dídac Ramírez i el director editorial d'Edicions Ariel, Francisco Martínez.