Imatge d'arxiu del president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra (Foto: EFE)
Imatge d'arxiu del president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra (Foto: EFE)
València

Fabra remodela el seu govern i redueix de 10 a 8 les conselleries

El president de la Generalitat Valenciana canvia el gabinet en ple pont de la Puríssima i prescindeix de quatre dels seus consellers, després que divendres passat ja dimitís el d'Hisenda i Administracions Públiques.

RedaccióActualitzat
El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha remodelat el seu govern i ha reduït de deu a vuit el nombre de conselleries. El nou govern de Fabra prescindeix de fins a quatre consellers del seu antic gabinet, després que divendres passat ja va dimitir José Manuel Vela com a conseller d'Hisenda i Administracions Públiques.

Fabra ha incorporat a Hisenda Juan Carlos Moragues, a Sanitat Manuel Llombart i a Benestar Social Asunción Sánchez Zaplana. En canvi, el nou gabinet no compta amb Luis Rosado (Sanitat), Dolores Johnson (Turisme i Cultura), Jorge Cabré (Justicía i Benestar Social) i Martina Hernández (Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua).

L'executiu de Fabra reforça el paper del vicepresident i portaveu, José Ciscar, que assumeix justament Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua. També guanyen pes Máximo Buch, que a les competències que ja tenia, d'Economia i Indústria, hi suma les de Treball i Turisme; María José Catalá, que juntament a Educació tindrà també la responsabilitat de Cultura i Esports, i de Serafín Castellano, que a més de Governació, durà Justícia.



Anar al contingut