Aguirre, en una imatge d'arxiu.
Aguirre, en una imatge d'arxiu.
Barcelona

Esperanza Aguirre i García-Margallo alerten dels perills del sobiranisme

Actualitzat

Aquest dijous, el ministre d'Afers Estrangers espanyol ha parlat de la debilitat dels estats petits davant del que ha anomenat "agents internacionals". García-Margallo ha dit que tenen més dificultats per fer front a les condicions que imposen aquests agents:

"La fragmentació dels Estats, el debilitament dels estats és el gran somni dels agents multinacionals que, amb estats lil·liputencs, amb estats fragmentats, poden imposar les seves decisions i les seves condicions."

El Partit Popular ha rebut aquest vespre el suport d'un dels pesos pesants del partit a Espanya. Esperanza Aguirre ha donat suport al candidat, Santi Fisas, que va ser conseller de Cultura a la Comunitat de Madrid quan ella n'era presidenta. Fisas ha dit que els nacionalistes van a Europa a defensar el seu projecte i no els interessos de tots els catalans. Alícia Sánchez-Camacho i Aguirre han centrat les crítiques en el procés sobiranista i Aguirre fins i tot ha citat Raimon:

 

"No. Diguem no. Nosaltres no som d'eixe món. Pel bé de Catalunya, d'Espanya i d'Europa, a les pròximes eleccions europees hem de votar el Partit Popular."

"Els de CiU, estimada Esperanza, i Esquerra Republicana, resulta que volen treure'ns la bandera espanyola, perquè ens volen treure d'Espanya. En treure'ns fora d'Espanya, ens treuen la bandera europea, perquè ens quedem sense ser europeus. I, a més, la bandera catalana la volen canviar per l'estelada. Tu creus que això té algun futur? Això no té cap futur!"

Anar al contingut