Barcelona

"Enderrock" presenta la reedició del disc "Audiència Pública" d'Els Setze Jutges

La revista musical "Enderrock" ha presentat al Palau de la Música la reedició del disc "Audiència Pública", l'únic disc col·lectiu d'Els Setge Jutges, fins ara descatalogat. Amb motiu del cinquantè aniversari del manifest fundacional de la Nova Cançó, "Enderrock" n'ha reeditat el disc i el distribueix gratuïtament amb el número d'aquest mes de gener. En la reedició s'hi han afegit els darrers tres "jutges", que llavors encara no havien entrat al col·lectiu: Maria del Mar Bonet, Rafael Subirachs i Lluís Llach.

Actualitzat
El director editorial de la publicació, Lluís Gendrau, ha explicat que va ser Maria del Mar Bonet qui va proposar la reedició. "Des d'aleshores, vam començar a pensar com ho podríem fer perquè aquest disc tornés a la gent que el va fer, al poble, i que el pogués tenir tothom", ha afirmat Gendrau.

En el disc original, que es va publicar als anys 60, hi havia 13 "jutges", però en la nova edició s'ha afegit una cançó de cadascun dels tres últims artistes del col·lectiu: Maria del Mar Bonet, Rafael Subirachs i Lluís Llach. A l'acte de presentació hi han assistit quatre dels membres del col·lectiu: Maria del Mar Bonet, Lluís Llach, Xavier Elies i Martí Llaurador.
Anar al contingut