En Theo, "gat de l'any" al Regne Unit per salvar la vida de la seva propietària

Actualitzat

Els britànics tenen 7 milions i mig de felins domèstics, i cada any entreguen els premis als millors gats del Regne Unit. L'últim guanyador ha estat en Theo, que va salvar la vida de la seva propietària.

En Theo ha acompanyat la Charlotte Dixon durant vuit anys. Amb paciència, ella el va curar quan de petit la seva vida corria perill. Una nit, ell li va tornar el favor, com explica la Charlotte:

"En Theo no deixava que m'adormís. No deixava de roncar a la meva cara i em mantenia desperta. L'endemà al matí vaig caure a terra i vam trucar l'ambulància. Em van diagnosticar un coàgul i em van dir que, si en Theo m'hagués deixat dormir, no m'hauria despertat al matí."

 

Per aquesta acció, el gat de la Charlotte ha estat guardonat com a "gat de l'any" al Regne Unit. Malauradament, en Theo va morir uns dies abans de rebre el premi. La seva propietària destaca l'agraïment públic amb què ha marxat la mascota.

Els premis als millors gats del Regne Unit són organitzats per l'ONG Cats Protection i apleguen propietaris de felins i cares conegudes del país.

 

 

Un altre gat que ha rebut un reconeixement important al Regne Unit és el Doorkins, conegut com "el gat de la catedral". Fa deu anys que es va plantar a les portes de la catedral de Southwark, on el van alimentar, el van acabar adoptant i pel camí també el van batejar.
 

 

Ara, la catedral s'ha convertit en la llar de Doorkins, una casa tranquil·la i plena de racons per explorar. També hi ha trobat l'estimació que l'ha convertit en un objecte de marxandatge, protagonista d'un conte i fins i tot personatge immortalitzat en una mènsula de la catedral, la primera que hi afegeixen en 200 anys.
 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut