Girona

En marxa el judici del llogater acusat de matar el seu arrendatari a Blanes

El judici del llogater acusat de matar a ganivetades el propietari del seu pis a Blanes ja està en marxa. El processat, David Pérez, ha negat tota implicació en l'assassinat i, a més, ha implicat el fill de la víctima que ha declarat no tenir-hi res a veure. Pérez s'enfronta a una pena de 30 anys de presó.

Actualitzat
Aquests dies se celebra a l'Audiència de Girona el judici del llogater acusat de matar a ganivetades Josep Sayols, el propietari del seu pis a Blanes. David Pérez s'enfronta a 30 anys de presó pels agreujants de traïdoria i robatori.

El primer a declarar en el judici davant d'un jurat popular va ser l'acusat, qui va negar en tot moment la seva implicació en la mort del seu arrendatari. Segons la seva declaració, els dos homes es van conèixer al juliol del 2008, quan Pérez li va llogar un pis a la víctima. Aviat, però, el processat va deixar de pagar puntualment. Ell mateix ha explicat que uns dies abans de la mort de Sayols, li havia pagat els mesos de desembre i gener. Reconeix també que el 9 de gener va anar a veure la víctima a casa seva perquè li donés els rebuts, però que van estar parlant al garatge una mitja hora i que quan va marxar l'home era viu. L'acusat, però, no ha sabut explicar com és que hi havia restes de sang de la víctima en una tovallola del seu pis.  

Segons la versió de David Pérez, el fill de la víctima, Xavier Boadas Sayols, estaria implicat en l'assassinat. Xavier Boadas ha declarat que, tot i la poca relació amb el seu pare, no tenien cap enemistat i que el dia dels fets va veure l'imputat i el seu pare discutint acaloradament. També ha participat com a testimoni en el judici, la filla de la víctima que ha explicat que el seu pare portava dies preocupat pels deutes que tenia amb Pérez i que sabia que es reunien el dia dels fets.

El cadàver de Sayols el van trobar al garatge de casa seva, la matinada del 10 de gener del 2009 amb diverses ganivetades. El fiscal demana 19 anys de presó per assassinat i l'acusació particular eleva la petició a 25 anys i en demana 5 més per un delicte de robatori. La defensa, en cas que Pèrez sigui condemnat per homicidi, demana set anys de presó.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut