Empar Marco, durant una de les seves cròniques a TV3
Empar Marco, durant una de les seves cròniques a TV3
València

Empar Marco, nova directora de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació

El nomenament de la delegada de TV3 al País Valencià s'ha de ratificar ara a les Corts Valencianes

Actualitzat

La delegada de TV3 al País Valencià, Empar Marco, serà la nova directora de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. El nomenament de Marco ha de ser ratificat ara per majoria absoluta de la comissió de radiotelevisió valenciana i espai audiovisual de les Corts Valencianes.

El Consell Rector de l'ens RTVV ha escollit Empar Marco després d'un procés de selecció iniciat al desembre, amb un total de 16 candidats, tres dels quals han arribat a la fase final d'entrevista. La candidatura de Marco s'ha valorat aquest mateix dijous, juntament amb la del delegat de "La Vanguardia" al País Valencià, Salvador Enguix; i la del director d'antena de la Televisió de Múrcia, Josep Ramon Lluch.

Marco és des de l'any 2004 la delegada de TV3 al País Valencià. Anteriorment havia estat delegada dels diaris "Avui" i "La Vanguardia" i corresponsal de Catalunya Ràdio. Llicenciada en Filologia Hispànica, va ser la responsable del Centre d'Informació de la Dona de la Generalitat Valenciana, va exercir de lingüista durant els primers anys de la Ràdiotelevisió Valenciana i, posteriorment, com a redactora a Ràdio Nou. L'any 2014 va publicar, juntament amb Esperança Camps, la novel·la "Vertigen", basada en el tancament de Canal 9.

 

Anar al contingut