Barcelona

Els transgènics no són la panacea contra la fam al món, segons un expert en microbiologia

La fam que hi ha al món té moltes causes i, per tant, els cultius transgènics no en són la solució màgica. Això sí: cal seguir investigant, segons ha dit Albert Sasson, un dels grans experts sobre microbiologia mundial. Els aliments modificats genèticament van ser el tema de debat ahir al vespre als diàlegs oberts a la ciutadania al Fòrum de les Cultures. Albert Sasson participarà en el diàleg "L'aigua: vida i seguretat".

Actualitzat
Davant d'unes 300 persones a l'escenari de la Haima, Albert Sasson, doctor en ciències naturals per la Universitat de París, ha recordat que l'origen de la fam al planeta és múltiple i que calen solucions des de tots els àmbits. El científic francès ha parlat sobre les possibilitats que ofereixen els cultius transgènics i ha dit que, en tot cas, els seus efectes estan controlats. Davant les preguntes del públic, s'ha acabat parlant, entre altres coses, de les vaques boges, de les patents farmacèutiques i de la necessitat de reformar el comerç internacional per deixar de perjudicar els països pobres. Albert Sasson participarà en el diàleg "L'aigua: vida i seguretat".
Anar al contingut