Taxis aturats a la Gran Via de Barcelona (ACN)
Taxis aturats a la Gran Via de Barcelona (ACN)

Els taxistes aproven recuperar els serveis mínims per a hospitals i urgències

Actualitzat

El sector del taxi ha decidit recuperar els serveis mínims gratuïts per a hospitals i urgències. A partir d'aquest mateix dimarts a la tarda, tot i que encara amb comptagotes, ja era possible veure algun taxi atenent urgències hospitalàries o persones amb problemes de mobilitat.

Mentrestant, s'organitzen els torns del miler de taxistes voluntaris que, a partir d'aquest dimecres a primera hora, atendran amb regularitat aquests serveis socials i gratuïts.

La decisió de recuperar els serveis mínims l'han pres, a mà alçada i pràcticament per unanimitat, els taxistes reunits en assemblea al passeig de Gràcia, a primera hora de la tarda. Un gest cap a la ciutadania, que porta set dies sense cap servei de taxi, però també com una mostra de bona voluntat cap al Ministeri de Foment i la Generalitat, després que les associacions de taxistes han valorat positivament el to i les propostes que les administracions han posat sobre la taula en les últimes reunions.

La vaga continua

Els taxistes mantenen la vaga, almenys fins aquest dimecres a la tarda, quan es reuneix la Conferència Nacional del Transport, a la qual assistirà la Generalitat i els representats de l'Àrea Metropolitana.

Reunits en assemblea, els taxistes de Barcelona també han decidit que, si de la reunió d'aquest dimecres de la Comissió Nacional de Transport en surt un compromís de traspassar les competències a les comunitats autònomes, els líders de les associacions de taxistes proposaran desconvocar l'aturada.

 

ARXIVAT A:
Mobilitat
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut