Barcelona

Els passatgers del vol d'Iberworld de Cancún a Barcelona arriben amb un dia de retard

Els 380 passatgers del vol de Cancún a Barcelona de la companyia Iberworld han arribat finalment aquest dissabte a l'aeroport del Prat. Tots ells s'han hagut d'esperar a Mèxic un dia sencer perquè l'avió que els havia de tornar és el mateix que divendres va sortir cap a Cancún amb un retard de més d'un dia. El motiu va ser una avaria al tren d'aterratge. Aquest fet i la por generada per l'accident de Barajas de la setmana passada va fer que un centenar de passatgers que havien d'anar a Cancún anul·lessin el viatge. Els passatgers que han arribat de Mèxic es queixen que la companyia no els va informar sobre el motiu del retard de l'avió.

Actualitzat
Els passatgers de l'avió d'Iberworld van sortir divendres a la tarda cap a Cancún, Mèxic, després que aquest dijous l'aparell es va quedar a terra per una avaria. Tot i que un centenar dels 387 passatgers es van fer enrere, l'avió va arribar a Cancún sense cap problema.

No obstant això, els passatgers que havien de tornar de Mèxic cap a Barcelona amb el mateix avió també han patit les causes del retard. Segons ha explicat una de les passatgeres, Judit Fuertes, la companyia no els va dir per què l'avió sortia amb demora i es van haver d'informar trucant a Barcelona.

L'Airbus A330 de la companyia Iberworld que dijous havia de sortir cap a Cancún a les 13.20 amb 387 viatgers va haver de girar cua i tornar a l'aeroport del Prat per una avaria al sensor de la porta del tren d'aterratge. Per aquest motiu, es va haver d'ajornar la sortida a divendres.

No obstant això, molts passatgers van desconfiar d'agafar el mateix aparell, fins al punt que un centenar van renunciar a les seves vacances per por. La decisió la van prendre malgrat que la companyia Iberworld els ha dit que no tornarà els diners a qui opti per no viatjar. Tot i això, sí que els ha proposat diverses mesures compensatòries que hauran de negociar.

Mentrestant, Aena ha anunciat que obrirà una investigació per aclarir si l'avió d'Iberworld era massa a prop d'un altre aparell de la companyia Clickair a l'hora d'enlairar-se. La investigació s'ha obert arran del testimoni d'alguns passatgers que afirmen que en el moment de l'enlairament l'avió va fer un moviment brusc per esquivar un altre avió.
Anar al contingut