Barcelona

Els nord-americans LCD Soundsystem triomfen en la segona nit del Sónar

Èxit rotund en la segona nit del Sónar. Els nord-americans LCD Soundsystem, un dels plats forts d'aquesta edició, han presentat el seu nou treball davant d'un públic entregat. En aquest tercer disc de la seva carrera, la banda liderada per James Murphy continua fidel al seu estil, que combina el funk, la música disco i el punk.

Actualitzat
Unes hores abans, el pop més electrònic ha pujat a l'escenari del recinte de la Fira 2 de l'Hospitalet, de la mà dels Air. El concert del duo francès ha estat acompanyat d'un espectacle de gran força audiovisual en què hi han interpretat algunes de les peces del seu últim treball, "Love 2", amb temes com "Don't be light", entre d'altres.

Els londinencs Hot Chip, amb algunes de les seves cançons més conegudes com "Over and over" o "Ready for the floor", i Richie Hawtin, actuant sota el pseudònim de Plastikman, han acabat de completar el cartell de luxe de la nit.

Aquesta segona jornada del festival, que aquest any arriba a la 17a edició, ha registrat una molt bona assistència de públic durant tot el dia.

Pots seguir tota l'actualitat del Sónar a l'especial del 3cat24.cat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut