Lloret de Mar

Els hotelers de Lloret volen combatre la pràctica de saltar de balcó a balcó

Els hotelers de Lloret es van reunir aquest dimecres amb un grup d'experts i han acordat una sèrie de mesures per combatre la pràctica d'alguns clients de saltar de balcó a balcó.

RedaccióActualitzat
Els hotelers de Lloret es van reunir aquest dimecres amb un grup d'experts i han acordat una sèrie de mesures per combatre la pràctica d'alguns clients de saltar de balcó a balcó, el que es coneix com a "balconing".

A Lloret, el 80% del turisme és familiar; el 20% restant és de joves que arriben en grups i està molt concentrat en els mesos d'estiu. Malauradament, alguns d'aquests nois han estat víctimes d'accidents de caigudes des dels balcons.

Els hotelers han decidit actuar i engegar una campanya amb informació adreçada específicament als joves en què s'explica el que es pot fer, el que no, el que és de sentit comú i, sobretot, que no s'ha de passar d'un balcó a un altre.

Els fulletons es repartiran entre els hotelers i els operadors turístics.

Però no tots tenen clar que amb un díptic informatiu n'hi hagi prou per resoldre el problema, perquè en la majoria de casos el que hi ha darrere d'aquesta pràctica és l'abús de l'alcohol, que fa perdre la sensació de perill.

Des del començament d'any hi ha hagut tres casos de caigudes des del balcó d'un hotel de Lloret. Tots tres eren de joves. Un va morir i dos van quedar ferits.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut