El jove va caure després de tornar de festa. (Foto: ACN)
El jove va caure després de tornar de festa. (Foto: ACN)
Lloret de Mar

Mor un turista alemany en caure daltabaix del balcó d'un hotel a Lloret de Mar

Segons les primeres hipòtesis, el jove no estaria fent el que es coneix com a "balconing" -saltar del balcó a la piscina- sinó que hauria caigut de manera accidental. A finals de juny, un altre jove alemany també es va precipitar al buit per accident des d'un balcó d'un altre hotel de Lloret de Mar.

RedaccióActualitzat
Un jove turista alemany ha mort aquest dimarts, de matinada, quan ha caigut daltabaix del balcó d'un hotel de Lloret de Mar, segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra.

Els fets han passat cap a la una de la matinada quan, segons sembla, la víctima havia tornat a l'habitació després de sortir de festa. El jove s'ha precipitat des d'una alçada de cinc plantes i ha mort gairebé a l'instant. Fins al lloc, s'hi ha desplaçat efectius de la policia local, Mossos d'Esquadra i efectius d'emergències mèdiques, que no han pogut fer res per salvar-lo.

Ara s'estan investigant les circumstàncies dels fets. Segons les primeres hipòtesis, el jove no estaria fent el que es coneix com a "balconing", és a dir, saltar del balcó a la piscina, sinó que hauria caigut de manera accidental. A finals de juny, un altre jove alemany també es va precipitar al buit per accident des d'un balcó d'un altre hotel de Lloret de Mar.
Anar al contingut