Barcelona

El veí de Mataró acusat d'amenaçar el col·lectiu LGTBI hi torna després de ser posat en llibertat

L'Observatori Contra l'Homofòbia l'ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra per aquestes amenaces

RedaccióActualitzat

L'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra el veí de Mataró acusat d'amenaçar, a través de les xarxes socials, el col·lectiu LGTBI amb una massacre semblant a la d'Orlando.

L'OCH ha presentat la denúncia perquè l'home, després de ser posat en llibertat, ha publicat un nou vídeo d'amenaces, segons ha informat en un comunicat.

"Ha tornat a fer un vídeo i ha dit que vindria a matar", ha dit el president de l'entitat, Eugeni Rodríguez, en declaracions a l'agència Europa Press. Rodríguez ha lamentat que el detingut "estigui lliure després del que va fer" i ha afirmat que la seva posada en llibertat ha generat alarma en el col·lectiu, i per això ha alertat a la policia catalana de la situació.


L'autor de les amenaces, de 36 anys, tenia una pistola de fogueig a casa seva, que la policia li va confiscar. Havia fet diverses gravacions en què animava a disparar contra persones homosexuals i les havia penjat a les xarxes socials. En només un mes va arribar a publicar 31 vídeos al seu canal de YouTube on se'l pot veure, per exemple, dient que vol aprofitar el Circuit Festival de Barcelona que es fa el mes d'agost per provocar una massacre contra gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals.

 

Anar al contingut