Pla obert d'alguns dels usuaris de l'estació de Maçanet-Massanes pujant en un dels busos habilitats per Renfe per connectar amb Blanes a c…
Pla obert d'alguns dels usuaris de l'estació de Maçanet-Massanes pujant en un dels busos habilitats per Renfe per connectar amb Blanes a causa de la interrupció del servei pel temporal el 15 d'octubre de 2018 (Horitzontal)

El tall de circulació de trens entre Maçanet i Blanes deixa a passatgers més de dues hores esperant a l'estació

ACN Maçanet de la Selva.-La interrupció del servei ferroviari entre Maçanet de la Selva i Blanes (la Selva) per la caiguda d'un arbre a les vies ha portat que algunes persones hagin hagut d'esperar més de dues hores a l'estació per trobar una manera d'arribar fins a Barcelona. Una de les afectades, l'Eva Muné, ha assegurat que "normalment arribo a les 8 del matí" a la capital catalana, però avui eren les 9 i encara estava esperant que li garantissin que els trens hi arribessin. De moment, Renfe els ofereix un servei de bus per arribar fins a l'estació de Blanes. Tot i així, alguns informadors no garantien el funcionament de la línia de la costa del Maresme. Finalment, alguns dels usuaris han optat per agafar el vehicle privat o tornar a casa i no anar a treballar.

Anar al contingut