Madrid

El PSOE acusa Podem de "mala fe" i "falta de rigor" en la moció de censura

El portaveu al Congrés diu que els han trucat "10 minuts abans" de l'anunci i que la iniciativa "deteriora encara més la situació política"

RedaccióActualitzat

El portaveu al Congrés del PSOE, Antonio Hernando, ha reaccionat molt ràpidament aquest dijous a la intenció d'Units Podem de promoure una moció de censura al govern de Mariano Rajoy. Hernando ha titllat d'"irresponsable" la manera com el líder de Podem, Pablo Iglesias, ha fet la proposta.

Segons ha assegurat, Podem ha anunciat la iniciativa només 10 minuts després de trucar als responsables del PSOE per explicar-los-la. Hernando ho ha qualificat de "falta de rigor" i de "mala fe" per no haver començat per una negociació amb el PSOE:

 "Estem perdent un temps preciós amb aquests focs artificials irresponsables per part del senyor Iglesias per exigir responsabilitats al PP pel pantà de corrupció en què està immers."

Segons Hernando, la iniciativa de Podem "deteriora encara més la situació política i les possibilitats d'exigir responsabilitats a Mariano Rajoy". Ha afirmat que el que cal fer ara és posar en marxa la comissió d'investigació al Congrés i reclamar a Rajoy que vagi a donar-hi explicacions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut