Madrid

El primers reproductors de DVD d'alta definició arribaran al novembre sota la marca Toshiba

Toshiba ha presentat els primers reproductors DVD d'alta definició del mercat espanyol, que seran comercialitzats al novembre, segons fonts de la multinacional tecnològica. Els responsables de Toshiba a Espanya han ressaltat que el format HD DVD tindrà garantida la disponibilitat de pel·lícules gràcies al suport de diversos estudis de cinema i distribuïdores, com Universal Studios, Warner, Paramount, Filmax, Manga Films i Grupo Planeta. La competència està a mans de Sony, amb el "Blu-ray".

Actualitzat
El DVD HD aporta una millora de la qualitat d'imatge i so, així com més capacitat d'emmagatzematge d'informació en els suports i un augment de les possibilitats d'interacció amb els continguts.

L'empresa preveu vendre 10.000 reproductors de DVD d'alta definició a Espanya amb l'estàndard HD DVD, 5.000 dels quals correspondran a ordinadors portàtils dotats d'aquesta nova tecnologia audiovisual.

Toshiba preveu que les vendes es disparin els pròxims dos anys, de manera que la tecnologia pugui estar generalitzada a les llars de tot el món el 2010.
Anar al contingut