Barcelona

El pont del Pilar se salda amb un mort a les carreteres catalanes

Els desplaçaments de trànsit del pont del Pilar han acabat amb una única víctima mortal a la xarxa viària. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l'accident mortal va passar diumenge a la matinada a la C-31, a la Tallada d'Empordà, quan un motorista va morir en una topada frontal amb un turisme. El balanç és millor que el del pont de l'any passat, quan van perdre la vida tres persones en accidents de trànsit. Pel que fa a la tornada, la C-16 i la C-17 han estat les vies més complicades, encara que també hi ha hagut cues a l'AP-7 i l'A-2.

Actualitzat
Tant la C-16 com la C-17 han patit les congestions de la tornada del pont, unes cues previsibles per la quantitat de gent de Barcelona i la seva àrea que han aprofitat els dies de festa per anar a buscar bolets o escapar-se cap a la muntanya.

A Bagà i Cercs, al Berguedà, hi ha hagut fins a 16 quilòmetres de cua. Un altre punt conflictiu ha estat la C-17 a Sant Quirze de Besora, a la comarca d'Osona. L'AP-7 a Sant Celoni i la Roca i l'A-2 a Montmaneu també han registrat cues.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut