El Knabe blanc que Elvis Presley va adquirir el 1937 (EFE)
El Knabe blanc que Elvis Presley va adquirir el 1937 (EFE)

El piano blanc d'Elvis Presley se subhasta per eBay

Els experts consideren que l'instrument, que Elvis va comprar el 1937, podria adjudicar-se per un valor entre els 2,5 i 5 milions de dòlars

RedaccióActualitzat

El llegendari piano de cua blanc d'Elvis Presley es posarà a la venda a eBay dimarts que ve, coincidint amb els 40 anys de la mort del rei del rock & roll.

Els experts consideren que l'instrument, de la marca Knabe, que Elvis va comprar el 1937, podria adjudicar-se per un valor entre els 2,5 i 5 milions de dòlars.

La plataforma espera que sigui una subhasta històrica, perquè es considera un instrument molt valuós. Entre el 1930 i el 1950 va ser utilitzat a l'auditori Ellis de Memphis, a l'estat de Tennessee, per llegendes com W.C. Handy, Duke Ellington, Count Basie o Cab Calloway.

Elvis Presley va utilitzar el Knabe fins que, l'any 1969, la seva dona, Priscilla, li va regalar un altre piano.

El Knabe blanc va anar a parar a mans del pare d'Elvis, que se'l va vendre a l'estudi de gravació Sturges el 1971, on va participar en la gravació de més d'una cinquantena d'àlbums.

El 1981, l'instrument se'l va quedar Jimmy Velvet i el va exposar al seu museu. Ha estat propietat privada des del 1990.

Una part dels fons que es recaptin amb la subhasta es donaran, segons eBay, a la Fundació Auditiva Starkey, per "ajudar a proporcionar aparells auditius a nens i persones de tot el món."

 

 

 

Anar al contingut