Dibuix del petó entre Puigdemont i Rajoy
(Tvboy)
Barcelona

El petó impossible entre Puigdemont i Rajoy: de comiat o de reconciliació?

El dibuix, que ha aparegut a Barcelona, és obra de l'artista italià Tvboy, que deixa en mans de la gent la seva interpretació

RedaccióActualitzat

Quan falten dos mesos i mig per al referèndum anunciat per l'1 d'octubre, aquest dijous ha aparegut a Barcelona la imatge d'un petó impossible entre els presidents Carles Puigdemont i Mariano Rajoy.

El dibuix, que es pot veure al carrer del Bisbe a prop del Palau de la Generalitat és obra de l'artista italià Tvboy, que amb el títol "L'amor és cec" ja ha dibuixat altres petons sonats.

En aquest cas l'ha titulat: "La tercera via" i deixa en mans de la gent la seva interpretació: "Un petó de comiat o de reconciliació?"

Establert a Barcelona, Tvboy ja va sorprendre la ciutat amb el petó de Leo Messi i Cristiano Ronaldo en una marquesina al passeig de Gràcia de Barcelona coincidint amb l'últim clàssic.

Al festival de grafitis de Penelles, a Lleida, va repetir amb Kim Jong-un i Donald Trump.

A Roma, molt a prop del Vaticà, va aconseguir ressò internacional amb el petó entre el papa Francesc, caracteritzat com Déu, i Trump, com a dimoni. També ha pintat Trump i Hillary petonejant-se.

 

Darrere Tvboy hi ha Salvatore Benintende, veí de Barcelona des del 2005, i que té el seu estudi al barri de Gràcia. Moltes de les seves creacions tenen un caràcter efímer, ja que sovint acaben arrencades pels vianants.

Com ha assegurat altres vegades, Tvboy no representa figures públiques en funció de la seva afinitat o fòbia personal, sinó que dibuixa personatges que generin debat, ja sigui per la seva personalitat o actuacions.

Anar al contingut