Barcelona

El metge que va fecundar la mare de 67 anys assegura que no l'hauria tractada si n'hagués sabut l'edat real

El metge responsable de la fertilització de la dona de 67 anys, Vicken Sahakian, ha parlat per primera vegada als mitjans de comunicació i ha assegurat que si hagués sabut l'edat real de Carmela Bousada, la mare sexagenària, no l'hauria tractada. Bousada va confessar en una entrevista que havia mentit a la clínica de Los Angeles on la van fecundar pel mètode "in vitro". En aquest sentit, la clínica Dexeus de Barcelona ha defensat limitar als 50 anys l'edat màxima de les dones per sotmetre's a tractaments de reproducció assistida.

Actualitzat
L'Institut Dexeus ha fet públic un comunicat on recorda que la llei de reproducció assistida no especifica quina és l'edat màxima de les dones per rebre òvuls donants. Amb l'objectiu de mantenir el benestar tant de les pacients com dels seus fills, el centre sanitari ha proposat obrir un debat sobre aquest tipus de qüestions, que no estan previstes a la legislació actual.

Per la seva banda, Sahakian s'ha mostrat dolgut pel fet que Bousada li mentís sobre l'edat. El metge ha declarat que "no ho hauria fet si hagués sabut que tenia 67 anys, però va passar", i ha afegit que "quan un pacient et menteix et sents ferit i utilitzat, però assumeixo l'error i la vida continua".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut