El gremi de carnissers dóna la benvinguda al Carnaval repartint 6.500 racions de botifarra d'ou

Barcelona (ACN).- Les cues per agafar un tros de pa amb botifarra d'ou anaven aquest diumenge des de l'accés a la Boqueria fins a les Rambles. Amb molta disciplina, i esperant el torn, la gent, turistes i barcelonins, gent gran i infants, agafaven el seu ''pintxo'' de botifarra per menjar-se'l de seguida. Joan Estapé, president del gremi de carnissers, Gremicarn, es manifestava ''feliç'' per aquesta nova jornada festiva que ja acumula 26 anys i que es considera el primer acte de benvinguda del Carnaval. Aquest any, Gremicarn ha repartit més de 6.500 racions entre els ciutadans. Estapé creu que la degustació serveix a més per donar la benvinguda al Carnestoltes per oblidar durant al menys un dia la crisi econòmica.
El gremi de carnissers dóna la benvinguda al Carnaval repartint 6.500 racions de botifarra d'ou

El gremi de carnissers dóna la benvinguda al Carnaval repartint 6.500 racions de botifarra d'ou

Barcelona (ACN).- Les cues per agafar un tros de pa amb botifarra d'ou anaven aquest diumenge des de l'accés a la Boqueria fins a les Rambles. Amb molta disciplina, i esperant el torn, la gent, turistes i barcelonins, gent gran i infants, agafaven el seu ''pintxo'' de botifarra per menjar-se'l de seguida. Joan Estapé, president del gremi de carnissers, Gremicarn, es manifestava ''feliç'' per aquesta nova jornada festiva que ja acumula 26 anys i que es considera el primer acte de benvinguda del Carnaval. Aquest any, Gremicarn ha repartit més de 6.500 racions entre els ciutadans. Estapé creu que la degustació serveix a més per donar la benvinguda al Carnestoltes per oblidar durant al menys un dia la crisi econòmica.