París

El govern francès intenta censurar un documental en què apareix Carla Bruni parlant de sexe

L'Elisi vol retirar un vídeo penjat a Youtube que retrata la primera dama francesa. Es tracta d'un documental en què Carla Bruni apareix com una persona frívola i ingènua. El que ha indignat més el govern francès, però, és un tros del documental que recull l'aparició de la model en un programa el 1996 on Carla Bruni parlava de sexe. L'ara primera dama presumia llavors d'un gran domini del llenguatge, especialment de temàtica eròtica. Bruni presentava un llibre titulat "Guia internacional d'amor i sexe calent" i deia frases com "Te gustan mis domingas" o "Fica'm el dit al cul" en diversos idiomes.

Actualitzat
Carla Bruni torna a estar al centre de la polèmica. Des que la model es va convertir en la primera dama francesa, no han parat de sorgir rumors sobre el seu matrimoni amb Nicolas Sarkozy. Ara, però, el debat gira al voltant de la seva imatge frívola i també dels seus coneixements en vocabulari sexual.

El documental "In the tube with Carla", produït per Thomas Cazals, retrata una primera dama molt allunyada de la imatge tímida i en segon pla actual. En el vídeo es veu una Carla Bruni molt jove, ingènua i amant de les festes.

Entre les perles del documental apareix un vídeo de fa 14 anys on Carla Bruni mostra el seu kamasutra oral. La model, que llavors tenia 28 anys, participa en el programa "Eurotrash" del Chanel 4 britànic i treu de la seva bossa un exemplar del llibre "Guia internacional d'amor i sexe calent" ("Hot International Love and Sex Guide").

Bruni descriu les virtuts del llibre perquè permet "saber què dir en el cas que ens n'anem al llit" amb alguna persona quan estiguem de viatge a l'estranger. Tot seguit es llença al joc d'anar traduint frases pujades de to. La model recomana fer servir l'expressió en castellà "te gustan mis domingas?" si es vol ensenyar els pits. També s'atraveix a traduir "fica'm el dit al cul" a l'alemany i a l'italià amb un to molt sensual.

Aquesta és la primera part del documental que encara està penjat al Yotube. La part on Carla Bruni parla de sexe apareix a la part final del document.



Aquest fragment és el que ha molestat més l'Elisi, que ha intentat que es retiri de Youtube. De fet, una primera versió del vídeo es va retirar de Vimeo.com. El portal el va eliminar perquè violava les normes que impedeixen fer servir imatges de tercers sense autorització. A Youtube, però, els vídeos –tres en total– encara estan penjats.

El documental és obra de Thomas Cazals, que va recopilar el material. Cazals –que es defineix en el seu blog com un "remesclador de cinema"- explica que la peça és un retrat imparcial i que el seu objectiu és fer una obra "ingènua per conèixer millor aquest personatge". Cazals no entén per què el vídeo va ser retirat inicialment perquè "es tracta d'un treball artístic".
Anar al contingut