Barcelona

El govern espanyol comença a pagar el FLA i les farmàcies cobren la factura de juliol

Jordi de Dalmases, president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, diu que és el moment de fer net i de seure tots plegats a la taula i veure com s'ha de fer perquè això no torni a succeir

RedaccióActualitzat

Amb el pagament del FLA d'avui, els farmacèutics catalans ha pogut cobrar la factura dels medicaments del mes de juliol que pujava a 121 milions i mig d'euros.

A dia d'avui, doncs, queda pendent de pagament les factures dels fàrmacs dels mesos d'agost i setembre i que entre les dues sumen 212 milions i mig d'euros.

Unes factures que s'haurien de pagar quan arribi el FLA extraordinari. Però si no arriba abans de dia 5 de desembre, al deute amb els farmacèutics catalans s'hi haurà d'afegir el de la factura del mes d'octubre, i que augmenta a gairebé 118 milions d'euros.

Per tant, si no arriba aquesta injecció de liquiditat extraordinària, les farmàcies catalanes podrien acabar l'any amb un deute acumulat de 330 milions d'euros. Els farmacèutics, però, confien que els diners arribaran.

Jordi de Dalmases, president del Col·legi Oficial de farmacèutics de Barcelona ha parlat sobre aquest problema:

"Celebrem que avui hem cobrat una factura quan això hauria de ser el més normal. Ara és l'oportunitat, ara arriben uns diners extraordinària. És el moment de fer net i de seure tots plegats a la taula i veure com ho podem fer perquè això no torni a succeir."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut