Sant Joan Despí

El govern aprovarà el projecte de pressupostos el 29 de novembre

El secretari general d'Hisenda, Lluís Salvadó, adverteix la CUP, a TV3, que si no hi ha acord pels pressupostos, difícilment n'hi pot haver pel referèndum

RedaccióActualitzat

El govern aprovarà el projecte de pressupostos de l'any que ve l'ultim dimarts d'aquest mes, és a dir, el 29 de novembre. A partir d'aleshores, els grans comptes començaran el seu tràmit al Parlament. Així ho ha confirmat el secretari d'Hisenda, Lluís Salvador, a "Els Matins" de TV3, que ha recordat que la renúncia de la CUP a presentar esmena de totalitat al Parlament és un primer pas perquè els pressupostos tinguin partida per al referèndum.

De fet, Salvadó també ha deixat clar que aquests pressupostos tindran una partida per al referèndum que es farà la tardor del 2017 encara que el govern del PP intenti impugnar els comptes als tribunals.
 
La CUP també demanava ahir el compromís del govern de celebrar el referèndum al marge del que facin el govern espanyol i el Tribunal Constitucional. 

Sobre l'augment de l'IRPF a les rendes més altes que reclamaven la CUP i els sindicats, Salvadó diu que s'ha descartat perquè no generava prou consens. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut