NBA

El duet Bryant-Gasol torna a ser decisiu en la victòria dels Lakers davant els Bobcats per 106-97

La parella Pau Gasol-Kobe Bryant està fent estralls per la gira que els Lakers estan duent a terme per l'Est. Aquesta matinada l'equip de Los Angeles ha aconseguit un nou triomf, el quart des que hi és el català, gràcies als 57 punts que han anotat entre tots dos jugadors. Els angelins han doblegat els Charlotte Bobcats per 106-97 i continuen aprofitant el bon moment de la que ja és la parella de moda a l'NBA.

Actualitzat
En la llarga gira per l'Est, els Lakers estan obtenint bons resultats i aquesta matinada, davant els Bobcats, han sumat la cinquena victòria en vuit partits. Els angelins han superat l'equip de Charlotte 106-97 gràcies, un cop més, a la bona sintonia entre les seves dues estrelles, Kobe Bryant i Pau Gasol. Entre tots dos han anotat 57 punts i han estat determinants per aconseguir la victòria.

L'escorta es troba molt a gust amb la incorporació del català i ha tornat a estar imparable, superant per tercera vegada consecutiva els 30 punts. Se n'ha quedat amb un mes. Gasol no s'ha quedat enrere i ha estat excel·lent amb 26 punts, sis rebots, sis assistències i dos taps. No es pot oblidar la feina fosca de Lamar Odom, vuit punts, deu rebots i cinc assistències.

Des que ha arribat a Los Angeles, Gasol està actuant de pivot i ja comença a notar la mà sobre ell de Phil Jackson, que li exigeix un joc més físic i agressiu del que estava acostumat a Memphis. El jugador s'hi està adaptant bé i sembla perfectament a gust amb el seu nou rol.

Ginóbili enfonsa els Raptors

Els Spurs i els Raptors han protagonitzat un enfrontament vibrant i molt igualat, que s'ha acabat decantant pel costat dels texans gràcies a l'espectacular nit de Manu Ginóbili. L'argentí ha trencat totes les seves marques i amb 34 punts i 15 rebots ha estat determinant per endur-se la victòria davant dels canadencs. Al costat de Ginóbili ha destacat la sempre elogiable feina de Tim Duncan (22 punts i 13 rebots).

Malgrat la derrota, Calderón no ha marxat amb el sarró buit, ja que ha estat el màxim anotador del seu equip amb 27 punts i també ha repartit sis assistències. Amb la d'avui, el base ha superat el seu rècord d'anotació en un partit a l'NBA.

Pel que fa a Portland, els Trial Blazers han caigut derrotats davant els Houston Rockets de Yao Ming. El pivot xinès ha acabat amb 25 punts i set rebots i ha liderat un equip molt sòlid, que amb Scola, McGrady i Rafer Alston no ha passat angúnies per desfer-se dels de Portland per 95-83. Sergio Rodríuez ja disputat onze minuts per anotar sis punts i repartir dues assistències.
Anar al contingut