Barcelona

El cor del Liceu protesta per la retallada amb cants a les portes del Parlament

Els diputats que assisteixen aquest matí al ple del Parlament han tingut una rebuda musical i reivindicativa per part del Cor del Liceu. Els cantaires que el formen han cantat a les portes de la cambra en protesta per l'expedient de regulació d'ocupació que ha presentat l'empresa i que preveu acomiadar abans que acabi el mes un 10% de la plantilla. També denuncien la reducció d'un 5% dels seus salaris i la possible suspensió temporal, que ha anunciat la direcció, de contractes pels anys 2011 i 2012.

Actualitzat
Els cantaires del cor del Liceu han protestat al Parlament amb samarretes on es podia llegir "Reduir la plantilla és reduir la qualitat" i amb una gran pancarta en què es feia una crida a defensar "el temple de la cultura catalana".

El cor ha protestat contra la retallada de plantilla i sou anunciada per la direcció del Liceu amb una actuació que han pogut escoltar i veure els diputats que entraven al Parlament.

Si els treballadors i la direcció del Liceu no arriben a un acord, els 400 treballadors que té el teatre faran vaga el 23 de juliol i impediran, d'aquesta manera, que es pugui estrenar la sarsuela "Doña Francisquita".


Anar al contingut