València

El cap de personal de Canal 9, destituït per tres denúncies d'assetjament sexual

La direcció de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) ha destituït el secretari general i cap de personal de l'ens, Vicente Sanz, després d'haver estat denunciat per tres empleades per assetjament sexual. Treballadors de Canal 9, sindicats i partits polítics a l'oposició han exigit el cessament immediat de Sanz quan han sabut el contingut de la denúncia, en què es relaten humiliacions, vexacions i amenaces per aconseguir favors sexuals.

Actualitzat
El director general de RTVV, José López Jaraba, a petició dels treballadors i els sindicats, ha acceptat la sol·licitud de suspensió cautelar de Vicente Sanz, que va ser president provincial del Partit Popular i cap del grup parlamentari. Sanz va dimitir d'aquests càrrecs polítics per irregularitats.

Segons un comunicat de l'entitat pública, amb la seva dimissió, Sanz "pretén defensar-se" de les acusacions. Tres treballadores de Canal 9 l'han denunciat als Jutjats de Paterna per assetjament sexual i tracte vexatori. El jutjat de primera instància i instrucció de la localitat s'ha fet càrrec de la investigació.

Anar al contingut