Guy Verhostadt ha participat en un acte a la Fundació Catdem amb Ramon Tremosa i Artur Mas.
Guy Verhostadt ha participat en un acte a la Fundació Catdem amb Ramon Tremosa i Artur Mas.
Vic

El candidat liberal Guy Verhostadt defensa el dret a decidir en l'acte de campanya de CiU

Actualitzat

Convergència i Unió ha omplert l'Atlàntida de Vic en un míting que ha obert Guy Verhostadt, que ha defensat el dret a decidir dels catalans. Un acte electoral en una plaça força sobiranista que CiU es disputa amb Esquerra i  en presència de l'alcalde Josep Maria Vila d'Abadal, que ja no milita a Unió i que no ha intervingut. Sí que ho ha fet el número dos i candidat d'Unió, Francesc Gambús, i, finalment, el cap de llista, Ramon Tremosa.

La Unió Europa no és perfecta, és veritat, té defectes, però permet que a Escòcia hi hagi un referèndum el proper mes de setembre. Cap govern europeu ha qüestionat el referèndum escocès i en respectaran el resultat, com ha dit Guy Verhostadt amb el president Mas a Barcelona. Això és importantíssim perquè retrata el centralisme madrileny de PP i PSOE, perquè els emmiralla en la seva nul·la o molt baixa qualitat democràtica.

Abans d'aquest míting, Guy Verhostadt ha participat en un acte a la Fundació Catdem amb Ramon Tremosa i Artur Mas. El líder de Convergència i Unió ha donat suport a l'exministre belga com a candidat a presidir la Comissió Europea i l'ha definit com un amic de Catalunya. Mas assegura que defensarà i respectarà el que digui el poble de Catalunya.

El meu candidat és en Guy Verhostadt. Perquè sé que és un constructor d'Europa i un amic de Catalunya. En els moments més importants que viu un país és important donar suport als amics perquè ens defensaran millor que no pas els adversaris.

Anar al contingut