Waterpolo

El Barcelona Nofer comença la segona volta de la Lliga amb una golejada contra el Sant Andreu

La segona volta de la Lliga de la Divisió d'Honor de waterpolo ha començat amb la disputa de dos partits avançats de la jornada. El CN Barcelona Nofer ha golejat amb contundència el CN Sant Andreu per 12 a 3. Tot i el marcador, els andreuencs han plantat cara a l'actual campió de Lliga. En l'altre partit finalitzat, el Mediterrani continua sense aixecar el cap aquesta temporada i ha perdut a casa contra l'Olivar de Saragossa per 4 a 12.

Tot i que el marcador al final del partit reflectia un 12 a 3 clar per al C. N. Barcelona, el Sant Andreu ha plantat cara al conjunt d'Esteller fins a principis del segon període. Els visitants, amb casquet blau, han contingut el líder de la Divisió d'Honor masculina fins a l'empat a 2, però el Barcelona ha aconseguit marxar al descans amb un avantatge de 5 a 2. A partir d'aquí, aquests tres gols de diferència han servit perquè els locals juguessin amb menys pressió, i en els dos últims períodes, han col·locat el 12 a 3 definitiu amb un últim gol de Pietro Figliori. Per la seva banda, el Mediterrani, amb casquet blanc, segueix sense aixecar el cap i cada cop té més complicada la permanència. Els barcelonins continuen, amb 6 punts, en la penúltima posició de la Lliga, i l'equip aragonès del Plaza Olívar, un equip que també lluita per sortir de la zona baixa, no ha tingut problemes per emportar-se la victòria del Josep Vallès. Ja en el primer quart, els visitants s'han distanciat en el marcador amb un parcial d'1 a 4, avantatge que han anat ampliant fins al 4 a 12 final.