Barça

El Barça visitarà Vallecas pendent de l'estat físic dels centrals i del retorn del Tata Martino

Després de guanyar l'Ajax, amb gols però sense convèncer, el Barça ja prepara el partit de Lliga de dissabte al camp del Rayo. Gerardo Martino, que és a l'Argentina per assistir a l'enterrament del seu pare, volarà directament cap a Madrid. La seva intenció és dirigir l'equip, que aquests dies és en mans del seu segon, Jorge Pautasso. Piqué té una petita sobrecàrrega a l'adductor de la cama dreta, però en principi es recuperarà a temps.

Actualitzat
Aquest dissabte torna la Lliga per al Barça, que té partit al camp del Rayo Vallecano. La primera plantilla del Barça s'entrenarà aquesta tarda a les 6.00, encara sense Gerardo Martino, que continua a l'Argentina per assistir al funeral del seu pare. La roda de premsa prèvia al partit la farà el segon tècnic, Jorge Pautasso.

Els blaugranes afronten aquest duel pendents dels centrals, després que Gerard Piqué va fer recuperació per una petita sobrecàrrega muscular a l'adductor de la cama dreta, però en principi es recuperarà a temps, i encara no hi ha data per a la reaparició de Carles Puyol, tot i que ja s'entrena amb el grup. Amb Piqué dubtós i Puyol encara absent, no es descarta que Marc Bartra pugui tenir la seva opció de ser titular a Vallecas. Tampoc no estarà a punt per enfrontar-se als madrilenys Jordi Alba, que continua el procés de recuperació del seu trencament fibril·lar al bíceps.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut