Barcelona

El Barça s'emporta la Copa Continental d'hoquei patins en golejar el Voltregà per 8 a 1

El Barcelona d'hoquei patins ha guanyat aquesta tarda la Copa Continental, l'antiga Supercopa d'Europa. L'equip barcelonista no ha donat cap opció al Motul Voltregà i l'ha derrotat per un contundent 8 a 1 al Palau Blaugrana. Al descans ja s'havia arribat amb un 5 a 0 a favor de l'equip de Carlos Figueroa, per la qual cosa la segona meitat s'ha convertit en un autèntic tràmit per als blaugranes. En el partit d'anada, jugat diumenge passat a Sant Hipòlit, el resultat va ser d'empat a quatre.

Després d'un marcador igualat a 4 en el partit d'anada, la clara victòria al Palau Blaugrana per 8 a 1 ha donat el desè títol de campió de la Copa Continental al Barcelona, actual campió de la Lliga Europea. El rival, el Motul Voltregà, guanyador de la Copa CERS, ha vist com el Barça aviat es col·locava amb un 2 a 0 a favor i ja tenien pràcticament el títol a la butxaca, al final del primer temps ja que els de Carlos Figueroa han arribat al final dels primers 25 minuts amb un parcial de 5 a 0. Al descans, el Palau Blaugrana s'ha anat omplint cada cop de més d'aficionats que, abans d'anar al Camp Nou per veure el Barça-Madrid, han tingut l'oportunitat de celebrar el primer títol europeu de la temporada. A la represa els jugadors del Barça han jugat amb la tranquil·litat que dóna aquest resultat i, encara que els de Sant Hipòlit han reduït l'avantatge fent el 5 a 1, la clara superioritat rival ha fet que s'arribés al final amb el 8 a 1 que confirma que l'equip d'hoquei del Futbol Club Barcelona és el millor d'Europa dels últims anys.