Barça

El Barça es torna a entrenar després del sorprenent adéu de Tito

El primer equip del Barça s'ha tornat a entrenar aquest matí per primer cop des del terratrèmol de l'anunci de la no continuïtat de Tito Vilanova, sota les ordres de Roura i Rubi. La plantilla no treballava des de divendres i tampoc va jugar l'amistós que tenia previst per dissabte a Polònia. La sorpresa del matí ha estat la presència d'Abidal, que ha fet una visita als seus excompanys.

Actualitzat
El primer equip del Barça s'ha tornat a entrenar aquest matí per primer cop des del terratrèmol de l'anunci de la no continuïtat de Tito Vilanova. La plantilla no treballava des de divendres i tampoc va jugar l'amistós que tenia previst per dissabte a Polònia, que era el primer de la pretemporada.

Els jugadors blaugrana s'han entrenat a porta tancada a les ordres de Rubi i Jordi Roura i amb el dubte de qui serà el nou entrenador, que podria ser anunciat avui. A la sessió hi havia 12 membres del primer equip i 11 del filial.

La gran sorpresa del matí ha estat la presència d'Éric Abidal, que ha fet una visita als seus excompanys després de no renovar amb el Barça i de fitxar pel Mònaco, d'on ara és el capità.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut