La campanya del Banc d'Aliments compta amb la col·laboració de diversos actors.
La campanya del Banc d'Aliments compta amb la col·laboració de diversos actors.
Barcelona

El Banc d'Aliments busca 20.000 voluntaris per al Gran Recapte del 2014

A partir d'avui poden inscriure's al web de la campanya, www.granrecapte.com

RedaccióActualitzat

El Gran Recapte d'Aliments comença a escalfar motors. Es farà els dies 28 i 29 de novembre. El Banc d'Aliments necessita 20.000 voluntaris per restar-se als punts de recollida situats en mercats i supermercats.

Per animar la gent a apuntar-s'hi ha llançat els primers espots de la campanya "Tu ho pots fer més gran" per aquest hivern del 2014.  La campanya compta amb la col·laboració d'actors com Blanca Portillo, Lluís Soler, Toni Albà, Queco Novell, Fermí Reixach, Paul Berraondo i Marta Marco, que, a través de missatges en vídeo, animen els ciutadans a sumar-se a la gran col·lecta per poder-la fer possible.

A partir d'avui poden inscriure's al web de la campanya, www.granrecapte.com

El Gran Recapte d'Aliments, una de les mobilitzacions ciutadanes més multitudinàries, arriba a la seva sisena edició amb la il·lusió de superar-se. L'any passat va recollir més de tres milions de quilos d'aliments bàsics.

"No sé si aquest any seran tres milions i mig. El nostre resultat és la satisfacció de poder donar aliments a les persones que ho necessiten", ha dit el president del Banc d'Aliments de Barcelona, Eduard Arruga.

Per començar, abans d'omplir les capses amb els aliments bàsics -oli, llet, llegums i conserves de peix-, aquest any ja compten amb 600.000 quilos de suc de fruita de l'excedent facilitat per les cooperatives agrícoles de Lleida.

Aquesta gran col·lecta anual d'aliments per a les persones necessitades també vol "conscienciar sobre la situació que travessa la població en una situació més precària, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent i que és d'aproximadament un 20% de la població", ha assenyalat Arruga.

Anar al contingut