Imatges dels presumptes lladres escalant un edifici gravades per una càmera de seguretat
Imatges dels presumptes lladres escalant un edifici gravades per una càmera de seguretat
Barcelona

Dos detinguts per robar a més de 20 domicilis de Sarrià-Sant Gervasi escalant edificis

Tots els robatoris s'haurien portat a terme en el darrer mes i s'haurien endut objectes valorats en uns 200.000 euros, a més d'uns 16.000 en efectiu

RedaccióActualitzat

Dos homes a qui els Mossos atribueixen fins a 26 robatoris amb força a pisos de Sarrià-Sant Gervasi a Barcelona han ingressat a presó. Tots els furts s'han portat a terme en el darrer mes.

Els agents policials els van detenir el 18 de novembre en una operació en el marc d'un dispositiu policial de paisà que es va posar en marxa fa unes setmanes amb la voluntat d'identificar i detenir possibles autors de fets delictius. Se'ls va detenir just quan estaven a punt d'entrar en un pis escalant per la façana de l'edifici. Al moment de la detenció, un d'ells portava a sobre les joies sostretes en un altre robatori.

Els presumptes lladres, de 21 i 34 anys, sempre actuaven de la mateixa manera: accedien als pisos a última hora de la tarda pel balcó forçant les finestres i les portes corredisses. Sempre aprofitaven les zones enjardinades que envoltaven els immobles per no ser vistos.

Amb tots els robatoris, els Mossos calculen que s'haurien endut en total joies, rellotges, articles de luxe i aparells electrònics valorats en uns 200.000 euros, a més d'uns 16.000 en efectiu.

La policia catalana recomana tancar sempre la porta amb clau i no deixar obertes ni les finestres ni els balcons del domicili.

Anar al contingut