Barcelona

Diverses desconnexions elèctriques a la xarxa de rodalies de Renfe provoquen retards de fins a 20 minuts

Diverses desconnexions elèctriques a la xarxa de rodalies de Renfe han provocat retards de fins a 20 minuts a les línies del Maresme, Manresa - Sant Vicenç de Calders i el Vallès, tot i que a les 6 de la tarda ja s'ha recuperat la freqüència de pas. Fonts de l'empresa Adif, responsable de les infraestructures ferroviàries, han atribuït l'avaria a diverses desconnexions elèctriques registrades a diferents punts de la línia en el tram comprès entre Cornellà i Barcelona. Adif està investigant a hores d'ara quina ha estat la causa que ha pogut provocar aquestes desconnexions.

Actualitzat
Diverses desconnexions elèctriques a la xarxa ferroviària de rodalies han provocat retards mitjans de fins a vint minuts en les línies C-1, Maresme, C-4, que uneix Sant Vicenç de Calders i Manresa, i C-7, que circula pel Vallès. Segons que ha informat un portaveu de Renfe, la falta de tensió elèctrica ha afectat des de dos quarts de tres de la tarda fins a les sis la freqüència de pas dels trens.

A conseqüència de la falta de tensió elèctrica, s'ha hagut de limitar el funcionament de la línia C-7 en el tram comprès entre les estacions de Martorell i Montcada-Bifurcació, on els passatgers poden enllaçar amb les línies 3 i 4 de rodalies.

Fonts de l'empresa Adif, responsable de la infraestructura ferroviària, han atribuït l'avaria a "diverses desconnexions elèctriques" registrades a diferents punts de la línia fèrria en el tram comprès entre Cornellà i Barcelona. Això no obstant, la companyia ha afegit que encara desconeix les causes de les desconnexions.

Precisament, ahir un altre problema d'electrificació localitzat a la catenària a la zona de Sagrera va obligar a desviar el pas d'alguns combois de la línia C-2 durant gairebé dues hores.
Anar al contingut