Barcelona

Disset morts, entre ells cinc a Catalunya, a les carreteres de l'Estat pel pont del Pilar

El balanç provisional dels accidents de trànsit a les carreteres de l'Estat espanyol en aquest pont del Pilar és de disset morts, sis més que en les mateixes dates del 2009. A Catalunya les víctimes mortals ja són cinc. El darrer mort ha estat un nen de 4 anys que va morir en un accident de trànsit aquest diumenge a la tarda a Viladecavalls després d'un xoc frontal entre dos turismes.

Actualitzat
En aquest pont del Pilar ja han mort disset persones al conjunt de les carreteres espanyoles. El darrer accident mortal ha passat a Puebla de Guzmán, a Huelva, en què han mort tres joves d'entre 19 i 21 anys. El sinistre s'ha produït quan el vehicle en què anaven ha sortit de la carretera.

L'acumulació anual fins al 10 d'octubre a tot Espanya és de 1.338 morts, 175 menys fins a la mateixa data del 2009, cosa que representa un descens del 12%.


Cinc morts a Catalunya

Cinc persones han mort i una més ha resultat ferida de gravetat
en les últimes hores com a conseqüència de quatre accidents de trànsit. El primer dels sinistres va tenir lloc divendres al migdia, a Riudarenes, a la Selva. Un home de 33 anys va morir quan el turisme en què viatjava va sortir de la carretera i va xocar contra un arbre. El segon ha passat dissabte a la tarda, a Guils de Cerdanya, quan un home de 69 anys ha mort en sortir de la via el vehicle que conduïa i xocar contra la tanca d'una casa.

L'altre accident de dissabte ha passat a Vilalba Sasserra, poc després de dos quarts de deu del vespre, en un xoc frontal entre una furgoneta i un ciclomotor. El conductor de la moto, un home de 38 anys i veí de Vallgorguina, ha mort com a conseqüència de l'impacte.

A la C-25, a l'altura de Rajadell, un home de 61 anys ha mort aquest diumenge al matí després que el seu cotxe hagi sortit de la via per causes que no se saben. La seva acompanyant, una dona també de 61 anys, ha resultat ferida greument i ha estat evacuada a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

La darrera víctima mortal és un nen de 4 anys que ha mort aquest diumenge a la tarda a Viladecavalls. L'accident ha passat al quilòmetre 26 de la C-58, en direcció Terrassa, a un quart de tres de la tarda quan dos cotxes han xocat frontalment per causes que encara es desconeixen. En un dels turismes hi viatjaven cinc persones membres de la mateixa família. L'impacte ha provocat la mort del menor, que viatjava en el seient posterior del vehicle. A l'altre cotxe, hi viatjava una sola persona, que ha resultat il·lesa. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius dels serveis sanitaris s'han desplaçat fins al lloc del sinistre.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut