Sant Boi de Llobregat

Detinguts tres lladres per quatre robatoris violents al Baix Llobregat

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres sospitosos per quatre robatoris amb violència i intimidació a Sant Boi de Llobregat i Castelldefels. Els detinguts, d'entre 21 i 34 anys, tenen antecedents i han ingressat a presó.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sant Boi de Llobregat els tres presumptes autors de diversos robatoris amb violència i intimidació que van tenir lloc entre els mesos de febrer i març a Sant Boi i Castelldefels. Els tres detinguts, de 34, 31 i 21 anys, tenen antecedents per robatoris amb violència i han ingressat a la presó.

El primer dels robatoris va tenir lloc a Sant Boi el passat 21 de febrer quan un dels detinguts va assaltar un ciutadà que entrava a una entitat bancària. El lladre el va agredir i es va endur un maletí amb 16.000 euros de l'empresa de la víctima que anava a ingressar al banc. En aquest cas, gràcies a la col·laboració de la víctima es va poder identificar i detenir el sospitós.

El segon fet va tenir lloc la nit del 31 de març a Sant Boi quan un dels lladres va amenaçar la treballadora d'una benzinera amb una navalla per cometre el robatori, fet que va provocar que la víctima sortís corrents. Els agents van poder identificar-ne l'autor, que dies abans havia robat en una altra benzinera de Castelldefels, on va trencar un dit a una treballadora en llançar-li un objecte al peu.

L'últim robatori va ser el 28 de març en un parc públic de Sant Boi. Un dels detinguts va amenaçar amb un objecte punxant un grup de menors que eren al parc i els va robar els diners i un telèfon mòbil.
Anar al contingut