Alguns dels carros de compra recuperats per la policia.
Els detinguts venien els carros robats a una deixalleria. (Foto: ACN)
Badalona

Detinguts per robar carros de supermercat,valorats en 20.000 euros, i vendre'ls com a ferralla

Detinguts tres homes acusats d'haver robat un centenar de carretons de grans superfícies comercials i després vendre'ls com a ferralla en una deixalleria. El material sostret està valorat en prop de 20.000 euros.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Badalona tres homes, acusats d'haver robat, entre els mesos de març i abril d'aquest any, planxes metàl·liques i prop d'un centenar de carretons de grans superfícies comercials. El material sostret, valorat en prop de 20.000 euros, el carregaven en una furgoneta per vendre'l com a ferralla en una deixalleria.

La policia ha detingut els tres homes, veïns de Badalona, acusats de robatori amb força. A més, ja acumulen 17 antecedents policials per fets similars. Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs dimarts després de declarar davant el jutge.

Els Mossos també han detingut el propietari de la deixalleria, que ha quedat en llibertat, pendent de ser citat novament pel jutge per respondre davant un presumpte delicte de receptació. En la inspecció a la deixalleria la policia va trobar amagats 18 carretons més i altres objectes de procedència dubtosa. A més, van comprovar que comprava els objectes sostrets a preu inferior al de mercat i que no portava el registre de compra obligatori.

De moment, s'han recuperat 24 dels carretons robats i la investigació segueix oberta per tal de recuperar tot el material robat i determinar si es poden atribuir a la banda altres furts de característiques semblants. No es descarten més detencions.
Anar al contingut