Concentració davant les portes del Parlament el 30 de gener
Concentració davant les portes del Parlament el 30 de gener
Arenys de Mar

En llibertat els sis membres dels CDR detinguts pels actes del 30 de gener al Parlament

Els acusats han estat detinguts a Òrrius, Arenys i Malgrat de Mar, al Pont de Vilomara i a Solsona

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis membres dels CDR per l'intent d'accedir al Parc de la Ciutadella el 30 de gener, quan es va suspendre la investidura de Carles Puigdemont. Els acusen de desobediència, desordres públics i d'atemptat a l'autoritat. Aquestes detencions s'han fet a diverses localitats catalanes per investigació policial i no han estat ordenades per cap jutge.

Tots sis han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar a les respectives comissaries, a l'espera que siguin cridats pel jutge.

A quatre els han detingut al Maresme -a Òrrius, a Arenys de Munt i dos a Malgrat de Mar-, un al Pont de Vilomara, al Bages, i un altre a Solsona.

Segons ha explicat a "Els matins" de TV3 el pare del detingut a Arenys, Carles Móra, l'exalcalde d'Arenys de Munt que va iniciar les consultes per tot Catalunya, els Mossos d'Esquadra s'han presentat a casa seva i s'han emportat el seu fill Arnau.

 

 

Des del CDR de Malgrat s'ha fet una crida a la solidaritat.

 

Les detencions ja les avançaven diversos canals dels CDR.

 

Paral·lelament, la Guàrdia Civil ha detingut dos membres dels CDR més en una operació coordinada per l'Audiència Nacional. En aquest cas, els imputen delictes de rebel·lió i terrorisme pels talls de carreteres i l'aixecament de peatges que es van fer aquesta Setmana Santa.

 

Notícia relacionada: Els CDR: dels talls de carretera a l'acusació de rebel·lió

ARXIVAT A:
CDRProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut