Alforja

Detinguda una conductora èbria per atropellar dos ciclistes i donar-se a la fuga

Cristina G.C., de 24 anys i veïna de Tarragona, ha estat detinguda aquest diumenge a la matinada pels Mossos d'Esquadra com a presumpta autora d'un delicte de conducció temerària i un altre d'omissió del deure d'auxili després d'atropellar dos ciclistes i donar-se a la fuga quan conduïa èbria. En el moment de la detenció, la presumpta autora dels fets caminava pel mig de la carretera N-420. Després de la prova d'alcoholèmia, en la qual ha donat 0,86, Cristina ha reconegut als Mossos que s'havia creuat amb uns ciclistes, havia sentit un cop al cotxe i havia continuat fins que va trucar a la grua.

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut una conductora a Tarragona com a responsable d'atropellar dos ciclistes mentre anava beguda i fugir del lloc de l'accident. Els fets es van produir aquest dissabte a la tarda al quilòmetre 63,7 de la C-242, quan un cotxe va envestir dos ciclistes, que van quedar ferits molt lleus. Un va ser colpejat i l'altre va poder evitar el cop i va caure en un terraplè. Els ciclistes van alertar els Mossos que el vehicle conduïa fent ziga-zagues.

Després de l'atropellament, cap a les sis de la tarda d'ahir, la detinguda va trucar a la grua d'una companyia d'assegurances per uns desperfectes en una de les rodes que va impactar contra un dels ciclistes. La grua va traslladar el vehicle de la jove, un Seat Toledo, en una benzinera de l'N-420, a les Borges Blanques.

Gràcies a un testimoni dels fets, els agents van trobar el cotxe accidentat a la benzinera i després van localitzar-ne la conductora, una veïna de Tarragona de 24 anys, caminant pel mig d'aquesta via. La detenció ha tingut lloc cap a tres quart de dues de la matinada de diumenge a l'altura de l'Alforja. En la prova d'alcoholèmia la noia ha donat 0,86 i en la declaració davant dels Mossos ha reconegut que s'havia creuat amb uns ciclistes, havia sentit un cop al cotxe i havia continuat fins que va trucar a la grua. Ara està acusada d'un delicte de conducció temerària i omissió d'auxili i ha de passar a disposició judicial en les pròximes hores.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut