Imatge de diverses monedes fora d'un pot de vidre (Foto: Reuters)
El 25% dels diners que circulen s'han generat a l'ombra. (Foto: Reuters)
Girona

Detenen la propietària d'un pis per robar 500 euros de la llibreta d'estalvis del seu llogater

Segons els agents, la jove hauria entrat al pis per agafar la llibreta i el codi secret mentre el llogater no hi era. Llavors va anar fins al banc, va treure els diners i va tornar a deixar la llibreta al lloc amb l'esperança que l'home no se n'adonés.

RedaccióActualitzat
El 12 de novembre passat un home va denunciar davant els Mossos d'Esquadra que li havien robat 500 euros del compte corrent. Després de les investigacions, els Mossos van descobrir que va ser la llogatera del pis on viva l'home qui va sostreure els diners del banc.

A l'hora de denunciar els fets, la víctima va explicar que estava en una habitació llogada d'un pis de Girona i que li havien agafat la llibreta mentre estava treballant. Més tard, les sospites es van centrar en la propietària del pis on vivia l'home. Segons els agents, la jove, de 28 anys, va entrar al pis mentre el llogater no hi era i va agafar la llibreta d'estalvis i el número secret de l'armari. Després va anar fins al banc i hauria extret els 500 euros des del caixer. Un cop va tenir els diners, va deixar la llibreta al mateix lloc on l'havia trobat amb l'esperança que l'home no se n'adonés.

Però aquest robatori no és l'únic que se li imputa. Els Mossos també han relacionat la dona amb el robatori en una empresa de Girona a finals d'agost. La jove hi estava fent una substitució temporal per vacances i va aprofitar que coneixia el codi de l'alarma per desactivar-la i poder-hi entrar. La noia sabia que hi havia 500 euros en una capsa de metall a la tauleta de la secretaria, per això quan va entrar-hi va anar directament cap allà. Els agents van detenir-la fa pocs dies i li han imputat una falta de furt i un delicte d'estafa bancària. Ara la noia espera que el jutjat encarregat del cas la citi a declarar.

Anar al contingut