Hospital Maternoinfantil de Màlaga (Wikipedia)
Hospital Maternoinfantil de Màlaga (Wikipedia)
Màlaga

Detenen a Màlaga els pares d'un nadó de tres mesos mort amb signes de maltractaments

El pare va anar aquest dijous a l'hospital amb la criatura, que ja havia mort quan va ingressar a urgències

RedaccióActualitzat

Un home i una dona han estat detinguts a Màlaga després de portar el seu nadó a l'hospital maternoinfantil de la mateixa ciutat. La criatura, una nena de tres mesos, ja havia mort, i tenia signes de maltractaments, segons informa el diari "Sur". El nadó també presentava símptomes de desnutrició. La direcció del centre va activar el protocol establert en aquests casos, i agents de la policia van detenir els pares de la nena, tos dos d'uns 20 anys i residents al barri de Puerto de la Torre. 

El pare va anar aquest dijous a l'hospital amb la nena. Un cop a urgències, els pediatres la van examinar i van comprovar que ja estava morta. Segons les primeres investigacions, l'home, quan va observar que la menor es trobava malament, va agafar un autobús de línia per desplaçar-se al centre. La mare va manifestar que estava treballant quan van passar els fets.  

Davant les sospites de maltractaments, els agents van anar al domicili familiar, que estava molt brut, segons fonts policials. També hi havia diversos gossos a dins de l'immoble. Alguns veïns han explicat que hi havia vegades que la criatura es quedava sola a dins de casa. En tot cas, la investigació està oberta i continua pendent de l'autòpsia. El resultat de l'examen forense serà clau per saber la causa de la mort i l'origen de les suposades lesions.

Anar al contingut