Imatge difosa per la Policia Nacional d'Alessandro De Fronzo
Imatge difosa per la Policia Nacional d'Alessandro De Fronzo
Gavà

Detenen a Gavà Alessandro De Fronzo, un dels presumptes mafiosos més buscats a Itàlia

Nova detenció d'un membre de la màfia en terres catalanes. La Policia Nacional ha arrestat a Gavà Alessandro De Fronzo, presumpte membre del clan Palermiti i un dels mafiosos més buscats per la justícia italiana. Se l'acusa d'associació il·lícita i tràfic d'estupefaents. De fet, De Fronzo seria el responsable de subministrar la droga que el clan distribuïa per Itàlia. El presumpte mafiós ha estat detingut en una estació de servei de la C-32 amb documentació falsa. De Fronzo haurà d'enfrontar-se a Itàlia a una pena de com a mínim 15 anys de presó.

Actualitzat
Segons la Policia Nacional, De Fronzo estava preparant una compra de drogues per distribuir-les a Itàlia. De Fronzo tenia una ordre europea de detenció per tràfic de drogues i pertinença a organització mafiosa.

La investigació s'ha fet en col·laboració amb la policia italiana. Membres dels Carabinieri, de la Policia Penitenciària i de la Interpol de Roma s'han desplaçat a Catalunya durant el temps que ha durat l'operació.

La detenció de De Fronzo ha estat complicada per les mesures de seguretat que tenia el presumpte mafiós i que incloïen canvis continus d'habitatge, vehicles i fins i tot aparença física. Finalment se l'ha arrestat en una estació de servei de la C-32 a Gavà. De Fronzo portava documentació falsa a nom de Luigi Contugno en el moment de l'arrest.

Alessandro De Fronzo haurà de fer front a una pena prevista de com a mínim 15 anys de presó per un delicte d'organització criminal per al tràfic de drogues, agreujat per conspiració i banda armada.
Anar al contingut