Barcelona

Desapareix un mòbil amb l'inèdit Mobile 6.5 de Microsoft al Mobile World Congress de Barcelona

Un mòbil que tenia instal·lat el nou software de Microsoft per a aquests aparells, el Windows Mobile 6.5, que encara no ha sortit al mercat, ha desaparegut al Mobile World Congress que se celebra aquests dies a Barcelona. Segons ha informat el diari australià "The Daily Telegraph", l'aparell estava en mans del president de la firma australiana Telstra, que el tenia per provar el programa i sembla que ja no està a les seves mans, tot i que la companyia no ha volgut confirmar si s'ha extraviat o si ha estat robat.

Actualitzat
Segons informa aquest diari, que especula amb la possibilitat que l'aparell desaparegut sigui el nou HTC Touch Pro2 o l'HTC Touch Diamond2 i que es tracti d'un robatori que amaga una trama d'espionatge industrial, també explica que un portaveu de Telstra ha admès la desaparició, però ha negat en canvi, que passés quan l'aparell amb el nou Windows Mobile estava en mans del president de la companyia.

Per la seva banda, Microsoft treu importància al fet: "Tot i que lamentem que el prototip cedit a Telstra hagi desaparegut, no creiem que l'incident ens afecti de cap manera", ha assegurat un portaveu del gegant informàtic. Aquesta nova versió del software de Microsoft per a mòbil és la que la companyia espera que li faci remuntar posicions en aquest mercat, on actualment ocupa la tercera posició.
Anar al contingut