Nigèria

De la Vega admet que la llei contra la violència de gènere no dóna els resultats esperats

La vicepresidenta del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, afirma que el govern espanyol està disposat a modificar la llei contra la violència de gènere si hi detecta mancances. De la Vega admet que l'aplicació de la llei no està donant els resultats desitjats i ha assegurat que si el govern pot millorar-ne algun aspecte ho farà.

Actualitzat

Els últims casos de violència de gènere a Espanya han encès totes les alarmes a l'executiu espanyol. De moment, està acabant d'enllestir l'informe de balanç de l'aplicació de la llei contra la violència de gènere que fa tres anys que es va posar en marxa.

L'executiu no tanca la porta a modificar-la si és per millorar-la. Així ho ha assegurat la vicepresidenta del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, des del Níger, on es troba de viatge oficial. 

De la Vega ha declarat que "continuo pensant que la llei és bona, però no en podem fer un dogma". "Si hi ha alguna qüestió o element que es pugui millorar, per descomptat que ho farem.", ha afegit.

Anar al contingut