Barcelona

Corinne Bailey Rae ajorna fins al febrer el concert previst pel 27 d'octubre a Barcelona

La cantant nord-americana Corinne Bailey Rae ha ajornat, fins al mes de febrer, el concert que tenia previst pel 27 d'octubre a la sala Razzmatazz de Barcelona, a causa d'un canvi de plans en la seva gira actual pels Estats Units. L'èxit dels seus concerts ha fet que la cantant hagi hagut d'ampliar les dates d'actuacions al seu país tota la tardor i part de l'hivern. Així, els concerts per Europa no es faran fins als mesos de febrer i març. A Barcelona, l'única ciutat de l'estat espanyol on s'atura la gira de Corinne Bailey Rae, la nova data fixada és el 28 de febrer del 2007.

Actualitzat

Corinne Bailey Rae ha ajornat el seu concert previst pel 27 d'octubre a la sala Razzmatazz de Barcelona fins al febrer del 2007, a causa d'un canvi de plans en la seva gira actual, segons ha informat la promotora Gamerco. I és que la cantant nord-americana ha ampliat la seva gira pels Estats Units durant tota la tardor i una part de l'hivern, i, per tant, no arribarà a Europa fins al febrer i març del 2007.

La nova data per al seu concert a Barcelona, única actuació a Espanya, és el 28 de febrer. Amb tot, qui vulgui recuperar l'import de les entrades adquirides per a l'actuació d'aquest mes d'octubre pot fer-ho en els punts de venda habituals, segons ha informat la promotora.

Corinne Bailey Rae fa una música amb tocs de jazz i soul, i amb el seu primer disc ha estat comparada amb noms de la talla de Billie Holiday, de qui ha reconegut influències, Nora Jones o Macy Gray.

Anar al contingut